Senior Java Developer

Vacature: Senior Java Developer
Locatie: Utrecht
Referentienummer: 21.16.16

 

 

 

 

Ken jij alle geheimen van Java? RIGD-LOXIA zoekt een Senior Java Developer

Je uitdaging

Wij zijn voor een van de teams binnen RIGD-LOXIA op zoek naar een senior Java ontwikkelaar.  Dit team werkt aan een applicatie met een Oracle database. Het hele team is actief betrokken bij de voorbereiding van stories, refinements, planning en designsessies. Er wordt veel ge-pair-programmed in het team. Na elke sprint van twee weken worden de gerealiseerde stories door het team middels een demo getoond aan de stakeholders. Het team is niet alleen verantwoordelijk voor de ontwikkeling maar heeft ook een dev-ops karakter.

Je profiel

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding;
  • Minimaal 7 jaar aantoonbare ervaring met Java softwareontwikkeling;
  • Ervaring met of kennis van GIS is een pre;
  • Communicatief vaardig;
  • Open;
  • Goede beheersing van de nederlandse taal;
  • Technologieën, frameworks en tools zijn:
    Eclipse, (PL-)SQL  (pré), Hibernate / JPA, Maven, Jira.

Ons aanbod

We bieden je een interessante functie met doorgroeimogelijkheden, in een dynamische ontwikkelomgeving in hartje Utrecht.
Vanzelfsprekend een dienstverband met een prima pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, grote flexibiliteit en een uitstekende work/life balance.

De functie is bedoeld voor een vast dienstverband.

Afdeling

Werken op de afdeling ontwikkeling bij RIGD-LOXIA betekent werken met spoorse vakmensen, bevlogen ambitieuze ontwikkelaars. Wij zijn een belangrijke partner voor ProRail als het aankomt op de informatievoorziening rondom beheersing en beveiliging van het spoor. Van idee tot realisatie bieden wij de technische know-how en ondersteunende software om aan alle wensen te voldoen.

Wij zijn op zoek naar gedreven vakmensen voor verschillende disciplines. Wij bieden je een dynamische en sociale omgeving waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij hebben meerdere scrumteams die dedicated werken aan producten, met een vaste Product Owner die veel voor het team beschikbaar is. Onze ontwikkelteams bestaan uit 5 tot 8 personen die voortdurend het beste in zichzelf naar boven willen halen. Dit realiseren wij door in korte iteraties onze voortgang te tonen aan de gebruikers en constant te zoeken naar mogelijkheden om ons te verbeteren. Onze teams zijn zelfsturend en multi-disciplinair.

LOXIA is er trots op veel ruimte te kunnen geven aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Teamoverstijgend hebben we gildes voor bijvoorbeeld testen en architectuur. ScrumMasters, productOwners, architecten en testers komen regelmatig bij elkaar om van elkaar te leren hoe ze hun rol beter kunnen vervullen.

Reageren

Voor informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Arjen van Mierlo, 06-13682596. Informatie over de sollicitatieprocedure kun je opvragen bij Silvana Skotarczak, 06-12749440.

Interesse? Solliciteer hier
#li-dnpost