Senior Angular Developer

Vacature: Senior Angular Developer
Locatie: Utrecht

 

 

 

Je uitdaging

Binnen RIGD-LOXIA bouwen we elke dag aan innovatieve oplossingen voor het Spoor. Onderdeel daarvan is een nieuw spoorbeveiligingssysteem ERTMS (European Rail Traffic Management System). Om dit te realiseren zoeken wij collega’s die een stevige uitdaging niet uit de weg gaan, maar hem juist opzoeken.
Ben jij de ontwikkelaar die kennis, innovatie, visie en daadkracht combineert. Die van complexe materie houdt. Met nieuwe technologieën als Azure Cloud, Angular4 ons aan de hand gaat nemen. Zowel Dev als Ops in zijn genen heeft. Geografische en schematische werelden met elkaar kan verbinden. Die begrijpt wat een rail engineer wenst en nodig heeft, wat spoorveiligheid inhoudt. Graag samenwerkt in een team om een “green field” te ontdekken en tot bloei te brengen.
Ben jij zo'n topper? Dan zoeken wij jou! En heb je nog meer ideeën dan wij vragen: dan bieden wij je per sprint innovatietijd om deze ideeën tot bloei te brengen.

Je profiel

  • Je bent iemand met een afgeronde HBO of WO-opleiding. Je bent een echte front-end en Angular specialist en hebt als het even kan ook ervaring op het gebied van Java softwareontwikkeling.
  • Werken volgens Scrum betekent een open sfeer van communicatief vaardige mensen en jij weet van jezelf dat je daarin prima kunt functioneren. Samen met de andere frontenders draag je zorg voor uniformiteit waar nodig en verzorg je technische uitwisseling tussen teams.
  • We zijn altijd op zoek naar verbeteringen, binnen het team en in het proces en we hopen dat jij ook zo iemand bent.
  • Ervaring met cloud (Azure), en Kubernetes is een pre.

Ons aanbod

De functie is bedoeld voor een vast dienstverband. We bieden je een interessante functie met doorgroeimogelijkheden, in een dynamische ontwikkelomgeving in hartje Utrecht. Vanzelfsprekend bieden we een prima pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, grote flexibiliteit en een uitstekende work/life balance (onder andere 30+ vakantiedagen).
LOXIA is er trots op veel ruimte te kunnen geven aan persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard via opleiding, maar ook op andere wijzen. Teamoverstijgend hebben we gildes voor bijvoorbeeld front-end ontwikkeling, codekwaliteit, testen en architectuur. De leden van de gildes komen regelmatig bij elkaar om van elkaar te leren en ideeën op te doen hoe ze hun rol nog beter kunnen vervullen.

Per sprint heeft elk teamlid innovatietijd die hij/zij kan besteden aan zaken die niet direct een bijdrage hoeven te leveren aan de scope van de sprint maar wel nuttig kunnen zijn voor de afdeling of de opdrachtgever.

Note: full proficiency in Dutch is mandatory

Voor informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Arjen van Mierlo, teammanager, mo. +316 – 13 68 25 96. Informatie over de sollicitatieprocedure kun je opvragen bij Silvana Skotarczak, recruiter, mo. +316 – 12 74 94 40.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De afdeling

Werken op de afdeling ontwikkeling bij RIGD-LOXIA betekent werken met spoorse vakmensen, bevlogen ambitieuze ontwikkelaars. Wij zijn een belangrijke partner voor ProRail als het aankomt op de informatievoorziening rondom beheersing en beveiliging van het spoor. Van idee tot realisatie bieden wij de technische know-how en ondersteunende software om aan alle wensen te voldoen.

Wij zijn op zoek naar gedreven vakmensen voor verschillende disciplines. Wij bieden je een dynamische en sociale omgeving waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij hebben meerdere scrumteams die dedicated werken aan producten, met een vaste Product Owner die veel voor het team beschikbaar is. Onze ontwikkelteams bestaan uit 5 tot 8 personen die voortdurend het beste in zichzelf naar boven willen halen. Dit realiseren wij door in korte iteraties onze voortgang te tonen aan de gebruikers en constant te zoeken naar mogelijkheden om ons te verbeteren. Onze teams zijn zelfsturend en multi-disciplinair.

LOXIA is er trots op veel ruimte te kunnen geven aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Teamoverstijgend hebben we gildes voor bijvoorbeeld testen en architectuur. Scrum Masters, Product Owners, architecten en testers komen regelmatig bij elkaar om van elkaar te leren hoe ze hun rol beter kunnen vervullen.