Medior Java / Web Developer

Vacature: Medior Java / Web Developer
Locatie: Utrecht

 

 

 

Bouw jij mee aan innovatieve oplossingen voor het spoor, zoals spoorbeveiliging?

 

Je uitdaging

Binnen RIGD-LOXIA bouwen we elke dag aan innovatieve oplossingen voor het Spoor. Onderdeel daarvan is een nieuw spoorbeveiligingssysteem ERTMS (European Rail Traffic Management System). Om dit te realiseren zoeken wij collega’s die een stevige uitdaging niet uit de weg gaan, maar hem juist opzoeken. Ben jij de ontwikkelaar die kennis, innovatie, visie en daadkracht combineert. Die van complexe materie houdt. Met nieuwe technologieën als Azure Cloud, Angular4 ons aan de hand gaat nemen. Zowel Dev als Ops in zijn genen heeft. Geografische en schematische werelden met elkaar kan verbinden. Begrijpt wat een rail engineer wenst en nodig heeft. Begrijpt wat spoorveiligheid inhoudt. Graag samenwerkt in een team om een “green field” te ontdekken en tot bloei te brengen. Ben jij zo’n topper? Dan zoeken wij jou! En heb je nog meer ideeën dan wij vragen: dan bieden wij je per sprint innovatie tijd om deze ideeën tot bloei te brengen.
Herken je je in bovenstaand profiel en zoek je deze top uitdaging bij een sociaal en innovatief bedrijf? Dan heten we je van harte welkom; RIGD-LOXIA werkt met Agile en streeft meer en meer de DevOps aanpak na. Hier tref je zo’n 200 collega’s die elke dag in de weer zijn met Agile, Scrum  en DevOps. Wij groeien, in aantal en in aantal proposities en hebben als doelstelling om elke dag nog meer kwaliteit te leveren. Hier vind je gelijkgestemden die graag met jou samen verder vorm geven aan awareness experiences, trainingen opzetten of sparren over andere vormen van dienstverlening. Je werkt samen met professionals met zowel software technische als inhoudelijk spoorse kennis om samen de complexe wereld van treinbeveiliging tot een hoger niveau te tillen met het uiteindelijke maatschappelijke doel de maximale veiligheid en doorstroming op het spoor te realiseren.

 

Je profiel

Je bent een teamplayer en iemand die uitstekend schakelt met verschillende typen mensen. Je houd van puzzelen en wilt doorgroeien met onze top ontwikkelaars aan je zijde via paired programming.
In jouw cv zien we daarnaast graag het volgende terug:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Hands on mentaliteit;
 • Iemand die van doorpakken houdt en het werk afmaakt;
 • Circa 4 tot 10 jaar ervaring als (Java) software ontwikkelaar;
 • Een stevige worteling in beide “werelden” (Dev én Ops);
 • Je bent bekent met het onderwerp DevOps.
 • Vaardig met Git/Gitflow, Jenkins, Docker, Linux, Azure en Wildfly;
 • Ervaring in de  geografische (GIS) en/of schematische (CAD) wereld(en) is een pré;
 • Voorstander van de Agile Scrum werkwijze.

Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid vinden we het vanzelfsprekend dat mensen met een Wajong indicatie ook bij ons solliciteren.

 

Ons aanbod

 • Een interessante functie met doorgroeimogelijkheden, in een dynamische ontwikkelomgeving in hartje Utrecht;
 • De ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze spoorse wereld;
 • Een platte organisatiestructuur en een zeer goede, informele werksfeer;
 • Vanzelfsprekend een dienstverband met een prima pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, grote flexibiliteit en een uitstekende work/life balance;
 • Wekelijks zeer informatieve kennissessies met collega’s, en:
 • wekelijks innovatietijd ter beschikking.

De positie is voor vast een dienstverband of inhuur, ben je ZZP-er dan gelieve niet op deze functie te reageren.

 

Afdeling

Werken op de afdeling ontwikkeling bij RIGD-LOXIA betekent werken met spoorse vakmensen, bevlogen ambitieuze ontwikkelaars. Wij zijn een belangrijke partner voor ProRail als het aankomt op de informatievoorziening rondom beheersing en beveiliging van het spoor. Van idee tot realisatie bieden wij de technische know-how en ondersteunende software om aan alle wensen te voldoen.

Wij zijn op zoek naar gedreven vakmensen voor verschillende disciplines. Wij bieden je een dynamische en sociale omgeving waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij hebben meerdere scrumteams die dedicated werken aan producten, met een vaste Product Owner die veel voor het team beschikbaar is. Onze ontwikkelteams bestaan uit 5 tot 8 personen die voortdurend het beste in zichzelf naar boven willen halen. Dit realiseren wij door in korte iteraties onze voortgang te tonen aan de gebruikers en constant te zoeken naar mogelijkheden om ons te verbeteren. Onze teams zijn zelfsturend en multi-disciplinair.

LOXIA is er trots op veel ruimte te kunnen geven aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Teamoverstijgend hebben we gildes voor bijvoorbeeld testen en architectuur. Scrum Masters, Product Owners, architecten en testers komen regelmatig bij elkaar om van elkaar te leren hoe ze hun rol beter kunnen vervullen.

 

Reageren

Voor informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Arjen van Mierlo, 06-13682596. Informatie over de sollicitatieprocedure kun je opvragen bij Silvana Skotarczak, 06-12749440.

#li-dnpost